BB lægger ud med to bomber

 

Brønshøj Bold klub  august 2013

Bo Henriksen stopper til sommer

FODBOLD: Brønshøj Boldklub har indledt året med to store bomber. Den første kom omkring trænerjobbet.

Flere har sikkert fået sig lidt af et chok, da det kom frem, at BB’s træner gennem de seneste syv år, Bo Henriksen stopper til sommer. Men set realistisk på det, så måtte det jo komme, og Bo skal jo også videre i karrieren. Eneste man så kan håbe er, at BB i det stille har holdt øje med mulige afløsere. For man har jo vidst, at det lakkede mod enden.

Nydt at være i Brønshøj

– Det har hidtil været 7 forrygende år i BB, siger Bo Henriksen. –  Jeg er taknemmelig for at den legendariske formand Finn Ryberg i sin tid gav mig chancen og jeg vil gerne takke Ryberg og bestyrelsen, den daglige ledelse og stab for et forbilledligt samarbejde. Jeg har nydt hver et minut og det skyldes ikke mindst de fantastiske trofaste fans og selvfølgelig en lang række dygtige og loyale spillere.

Men jeg har brug for nye udfordringer, og når jeg melder mit farvel til BB ud nu er det for at give klubben rimelig tid til at finde en afløser. Jeg vil gøre alt for at aflevere BB som 1. divisionsklub og vil altid have mit hjerte på Tingbjerg Ground, hvor jeg har haft så mange mindeværdige oplevelser sammen med de fantastiske mennesker der er ryggraden i Brønshøj Boldklub, slutter Bo Henriksen, som ikke bare vil blive savnet som træner, men også som menneske.

Forstærkning til angrebet

Efter den første bombe fra BB kom der umiddelbart en til – men denne gang af yderst positiv karakter. Man har lavet aftale med den offensive Andreas Granskov frem til sommerferien, og det betyder, at det lidt blotfattige angreb endelig får tilført noget dynamit. Granskov kommer fra Lyngby, hvor hans kontrakt netop er udløbet, men han har endvidere spillet i FC Nordsjælland og scoret hele 17 mål i Superligae.