De mindre klubbers evige kamp

mappe 28. oktober 2013 186Endelig i mål – de syv godt kæmpende ryttere ses her efter løbet. Fra venstre – Henrik Ravnild – Flemming Therkelsen, Bazuka Grafik – Jesper Hansen – Michael Yulzari, Brønshøj Kloak -og Per Christensen, (Automobiler). Forrest fra venstre – Kim Madsen, formand for BB’s Erhvervsklub “Hvepsene” og Steen Hartmann, Sportigan Brønshøj.

 

Det vrimler ikke ligefrem med såkaldt rige klubber herhjemme. Der er enkelte, der klarer sig uden problemer, men så er det også sagt. Derfor må de såkaldt “mindrebemidlede” ustandselig finde på nye tiltag, for at skaffe penge i de slunkne klubkasser.

“Hvepse-tour 2013”
For eksempel blev der før divisionskampen lørdag den 26. oktober på Tingbjerg Ground mellem Brønshøj-FC Fredericia afholdt “Hvepse-tour 2013”. Det skete et par timer før kampen og skete på anlægget i et dertil opstillet telt med syv racercykler på ruller. Syv kombattanter havde meldt sig – hvoraf en del af dem var sponsorer og medlemmer af Erhvervsklubben Hvepsene. De skulle træde i pedalerne i nøjagtigt en time, og for hver registreret kilometer, var der penge i kassen til Brønshøj.

En tradition
For BB var det tredje eller fjerde gang, man afholdt dette arrangement, og hver gang har det været med succes. Hver deltager i løbet skaffer selv sponsorer, som spytter i kassen, når kilometertælleren ruller.
Så for de af klubbens medarbejdere, der har knoklet hårdt og taget en stor tørn for at få arrangementet op at køre, var det en stor glæde og belønning, at dette specielle cykelløb igen endte med at give en flot skilling til klubkassen. Af det kan man så heldigvis drage den konklusion, at hjertet stadig banker energisk hos mange i de mindre klubber, og at man er villig til at kæmpe for at overleve. Også selvom det til tider både kan være surt og svært.
                                                                                                                        -ny
 

mappe 28. oktober 2013 166

Formanden for KBU og medlem af bestyrelsen i DBU, advokat Henrik Ravnild var blandt deltagerne, og han stillede op i en helt speciel trøje. Som man ser på fronten, er det Brønshøjs og Husums farver, der pryder trøjen

 

mappe 28. oktober 2013 167

…mens det er Boldklubben Fix, der har indtaget ryggen.

 

mappe 28. oktober 2013 173

En anden af deltagerne, tidligere målmand på Brønshøjs førstehold, Jesper Hansen, sammen med to af sine sponsorer, Martin Olesen t.v. og Kasper Christensen, begge Real Mæglerne i Brønshøj.

 

mappe 28. oktober 2013 179

Så er løbet i fuld gang – en hel times kørsel venter

 

mappe 28. oktober 2013 190

BB’s formand Finn Ryberg til venstre sammen med en træt men glad Kim Madsen og filialdirektør Christian Barret, Arbejdernes Landsbank.