Den kamp skulle vi have vundet ...

bb-fans

Trods stor opbakning fra BB’s fantastiske supportere blev det kun til et enkelt point i Gladsaxe

Bo Henriksen var ikke i tvivl: Den kamp skulle vi have vundet – vi var jo klart det bedste hold på banen. De mange BB-supportere vil sikkert give træneren ret. Gennem stort set hele kampen, var Brønshøj lige den tand bedre, og havde man udnyttet de store chancer i første halvleg, kunne kampen være lukket før pausen.

Nu kom der imidlertid først gang i scoringen i de sidste ti minutter. Først scorede Emil Berggreen på et fortræffeligt hug lige op i trekanten, og dermed troede de fleste på, at nu var sejren sikret. Men bare et par minutter efter fil Marc Nygaard udlignet på hovedstød til kampens slutresultat 1-1. Intet at sige til alle sort/gules frustrationer. Tre point i denne kamp havde lunet gevaldigt, nu hvor turneringen kun mangler en enkelt kamp i efteråret.

Mod HB Køge

Der sluttes af på lørdag mod HB Køge på Tingbjerg Ground kl. 15.00. BB har stort set altid problemer med mandskabet fra Køge egnen, og skrækscenariet – en veloplagt Jeppe Kjær, – lurer altid i baghovedet. Den lille mand scorer næsten altid mod BB, og i søndagens kamp mod Hvidovre, knaldede han tre gange bolden i mål. Lad os håbe, Bo Henriksen finder den rette mand til at tage pynten af ham.