Frejas træner: Pigerne er i for dårlig form

277027_359008750825568_215765021_q

 

Freja kæmper stadig en hård kamp for at få den magre pointhøst forøget, men hjemmekampen mod Ajax 2 gav desværre ikke bonus i form af to point. Igen måtte Freja forlade en kamp i 2. division som taber, og denne gang var det med cifrene 21-24 efter en pausestilling på 10-15.

Tekst: Flemming Vitus

– Jeg er meget ærgerlig over, at vi laver så mange udisciplinerede ting i angrebet. Dertil er de andre hold for gode, og det går ganske enkelt ikke i længden. Vi tager konstant de forkerte valg, og det er jeg mere end træt af, konstaterer en ret irriteret Freja-træner, Kevin Welms.

I de første 20 minutter gik det ellers ganske godt for Freja, der i den periode faktisk spillede lige op med Ajax.

Gik helt galt

– Men i de sidste 10 minutter af 1. halvleg gik det helt galt, og det kostede os dyrt i resten af kampen. Vi var konstant bagud med 5-6 mål, og på et tidspunkt i 2. halvleg førte Ajax med hele ni mål. Så det positive var, at pigerne fik kæmpet sig tilbage til kun at være to mål fra Ajax føring. Forsvaret gjorde det virkelig godt, hvor jeg især vil fremhæve stregspillerne Maria Ladefoged Nielsen og Camilla Fangel. De holdt niveau igennem hele opgøret, men det var bare ikke nok, understreger Kevin Welms.
Freja-træneren er dog udmærket klar over, hvorfor holdet halter så langt bagud i tabellen.
– Pigerne er simpelthen i for dårlig form, og det overrasker mig meget. Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan de er kommet i så dårlig form efter, at jeg sidste år forlod holdet. Pigerne er da også selv udmærket klar over, at de er nødt til at give den en ekstra skalle i de sidste måneder af sæsonen. Spørgsmålet er så blot, om det er for sent. Jeg håber det ikke, men vi skal i hvert fald have yderligere 10 point for at klare os fri af nedrykningen, slutter Kevin Welms.