Husums fantastiske år !

Husum

Der har virkelig været grund til at juble i Husum Boldklub i år

Efter en sløj periode blomstrer Husum mere end nogensinde

FODBOLD: Med nedrykningen til Serie 2 vendte pilen virkelig faretruende nedad for Husum Boldklub. Enkelte røster nævnte ordet opløsning om den gamle klub, men så trådte nogle blå/hvide kræfter til, som ville det anderledes. Det betød en tilbagevenden til Serie 1 fra denne sæsons start efter et forrygende forår. Men det lader ikke til at stoppe her. Husum har i den grad levet op til forventningerne trods en halvblød start i de første kampe.

Ny træner

I sommerferien overtog en af holdets stamspillere Martin Krøger trænerjobbet, og trods forventningspresset på sine skuldre og den skuffende start vi nævnte før, så må man sige, at det skaktræk har båret frugt. Martin er selv en ærgerrig, ambitiøs vindertype, og han har formået at motivere sin trup. Således er Husum ubesejret i de seneste 8 kampe (med sejre i de sidste 5), hvilket har placeret de blå/hvide på en flot 2. plads i rækken. Fornemt !

Fodboldfest

Afslutningen på efteråret var kampen fredag aften på Tingbjerg Grounds kunststofbane mod et andet af sæsonens succeshold Hellas. Det blev lige akkurat det brag, man havde håbet på. Vi taler altså Serie 1, men fik en særdeles velspillet og spændende kamp at se på et højt niveau og heldigvis med det udfald, at Husum vandt 1-0. Ikke færre end 251 tilskuere overværede fodboldfesten, som ikke mindst Husum Supportere stod bag. Hjemmeholdet måtte tilmed undvære både Paolo Hansen og Mikkel Larsen, som ellers er bærende kræfter. Det viser også bare, at Martin Krøger har en bred trup at tage af. – Og de præsterer sgu hver gang, siger træneren selv. Opgøret mod Hellas havde kæmpenerve og blev afviklet på et højt taktisk niveau, som sendte Husum op på en oprykningsplads.

Puh ha hvor bliver det spændende til foråret !