"Hvepse Sängerknaben" sang igennem i ARK-studiet tirsdag aften

 

mills bros

Hvepse-supporternes svar på Mills Brothers fik hele Stenløsevej til at swinge.

Hvepse-supporterne fik rørt stemmebåndene (udenfor sæsonen), da Brønshøj netavis – 2700-netavisen tirsdag aften havde inviteret til optagelse i ARK-studiet for at indsynge slagsange til den kommende fodboldsæson for BB. Og det gik helt efter planen – uden sprængte vinduer og klager fra naboerne på Stenløsevej. Ingen lod sig gå på af direkte Champions League fodbold i TV. Alle knoklede løs – og resultatet vil kunne høres på Tingbjerg Ground til sæsonpremieren mellem BB – Hvidovre IF lørdag den 29. marts. Der er dog allerede mulighed for at smug lytte på mandag, når TV-Bella sender sent på aftenen.

hornmusik

Hvepse-supporterne skyer ingen midler, når der skal synges og underholdes. Her får hornet en tur.

Grundet flere omstændigheder stillede hvepse-supporterne kun op med “1. holdet”, men de klarede ikke desto mindre paragrafferne glimrende, og da et par intense timer var overstået, kunne alle glæde sig over resultatet.

Det meste af indspilningen er jo acapella – men supporterne havde dog en stortromme og et horn med som akkompagnement. Faktisk helt som på stadion. – Vi går 100 procent efter den “ægte lyd” fra tribunen på Tingbjerg Ground, sagde formanden Sune Lillie. – Ikke for meget pynt med ekko og rumklang – men den rå og uforfalskede vare. Og det blev det så.

hele holdet

Hele indspilnings holdet fra den festlige tirsdag aften i ARK-studiet.

Selve indspilningen gik i gang ved godt 20-tiden. Man startede med lidt opvarmning, og så optog studiechefen Kristian Dalsgaard ellers for alvor de meget specielle ytringer, hvepsene præsterede. Imponerende nok blev der ikke kigget meget i teksterne. Man kunne dem simpelthen uden ad. Rutinen fra flere års verbale udbrud i form af kampråb og slagsange, slog klart igennem.

louis

TV-Bella var til stede under hele seancen, og en medlevende Louis Clement på billedet lover at bringe optagelser på skærmen mandag aften.

tykke hveps

Selvom der har været vinterpause, så har hvepse-supporterne ikke ligget på den lade side med hensyn til at holde formen ved lige.

trioen

Følelse og indlevelse – hvepse-holdet gav alt, hvad de havde i sig.

lecia & lucienne

Hvepse-supporternes svar på Lecia & Lucienne gav optagelserne et gran af feminin ynde.

brygger

Koncentrationen og det gode humør lyste ud af øjnene på alle de sort/gule sangere.

Så nu har supporterne gjort deres og er klar til fodboldsæsonens start. Glædeligt i den forbindelse er det at konstatere, at de små transistorhøjtalere på Tingbjerg Ground nu endelig er blevet skiftet ud med noget langt bedre grej. Så nu vil hele Tingbjerg, Høje Gladsaxe og Brønshøj i almindelighed kunne glæde sig over skønsang fra Hvepse-supporterne, når BB spiller på hjemmebane.

Vi siger tak til Henrik Haslund, som velvilligt har suppleret billedreportagen fra ARK-studiet.