Hvepse supporter-formanden: - vi har det skide skægt sammen

 

sup 7

HVEPSENE – Brønshøj Boldklub Support er en lækker teenager, der fylder 17 år til februar, siger Sune Lillie med et stort smil og stor entusiasme i stemmen til 2700-netavisen.dk, og han fortsætter : – Brønshøj Boldklubs officielle supporterforening blev nemlig stiftet i de gamle klublokaler under Tingbjergkollegiet i 1997 efter ønske fra de daværende divisionsspillere, der efterlyste organiseret support – og det skal man da lige love for, de har fået. Det skal lige nævnes, at det faktisk  var Tonny Andreasen, der lagde grundstenen til foreningen.

På de 17 år, der er gået, har vi udviklet os kolossalt og kan uden overdrivelse kalde os divisionens bedste, festligste og højest syngende supportere – endda med egen velforsynet merchandiseshop!

 I tykt og tyndt

Hele vejen igennem har vi støttet vores hold gennem tykt og tyndt, og der er garanti for en festlig kulisse omkring BB´s kampe med trommer, flag, bannere, konfetti og skønsang, uanset om vi spiller hjemme eller langt væk i det mørke Jylland.

sup6

Vi har faktisk som regel flere supportere med på vores busture til Jylland, end flere af superligaklubberne kan mønstre, når der spilles i en anden landsdel. En del af forklaringen er, at det ikke er resultaterne, der er det vigtigste, men at vi har det skide skægt sammen! Sagt ligeud så har vi til formål at støtte gutterne på banen uanset hvad og sprede humør og glæde. 

supp2

Støt stigende

– Selv om det er gået op og ned på banen, har medlemstallet været stigende år for år, og vi er nu 154 medlemmer, der deltager flittigt i vores busture og andre arrangementer. De nedrykninger, der har været, har ikke fået folk til at søge andre steder hen, for det er sammenholdet med det gode grin, der bærer os igennem. En god portion selvironi og humoristisk sans og vores fredelige, glade stil på tribunerne har givet os et godt ry i hele landet. Vi synger, og synger, og synger… og synger…. u-bøn-hør-ligt!!!

sup4

Kampen om mosen 

Inden kampen på udebane mod AB mødtes vi traditionen tro hjemme på Tingbjerg Ground og slentrede i samlet trop gennem mosen til Gladsaxe. Som sædvanlig var der flot opbakning, og omkring 150 var med på gåturen i strålende sol.

 sup8

Nu nærmer julen sig med hastige skridt, og vi havde årets sidste arrangement efter kampen mod HB Køge nemlig vores julefrokost, hvor vi gav den gas og takkede spillerne for indsatsen, inden vi alle kravlede i hi. Dét var godt!

sup10

Og så er vi veludhvilede og i topform, når det går løs igen til foråret, slutter Sune Lillie og tilføjer: – Alle glade mennesker er velkomne hos os på tribunen og på busturene, så kom og vær med – det er fantastisk sjovt at holde med Brønshøj! Se mere på vores hjemmeside: http://www.hvepsene-support.dk

sune

29. nov. 2013