Nu kan man skrabe penge til Brønshøj

 

skrabelod

        Nu kan man skrabe til fordel for vort lokale fodboldflagskib Brønshøj Boldklub.

Her har man netop søsat et antal skrabelodder, som kan købes for den beskedne pris af 25 kroner stykket. Man kan straks se, om man har vundet, og der er flere flotte gevinster i puljen. Hovedpræmien er, som det fremgår af viste skrabelod – en bustur for 2 personer med Erhvervsklubben Hvepsene til Berlin. Her skal man blandt meget andet se en kamp fra den tyske Bundesliga – hvor byens førende klub Hertha lørdag den 10. maj klokken 15.30 tager imod Borussia Dortmund. Det plejer at være ren folkefest med masser af tilskuere. Alene den tur har en værdi a´ 8.000 kroner ! Overskuddet fra dette lotteri går ubeskåret til BB.

Hver en krone som kommer hjem på den aktivitet, er livsvigtig for BB. Den forestående forårssæson bliver en hård og vanskelig opgave for de sort/gule, som meget gerne skal kunne kalde sig 1. divisionshold også efter sommerferien. 

BB står jo også overfor det første trænerskift i syv år, eftersom Bo Henriksen stopper, når forårets sidste kamp er spillet. Også derfor betyder hver en krone noget for klubben.

Skrabelodderne kan naturligvis købes i klubben, men

untitled