Stadion faldt med ære mod førerholdet

HÅNDBOLD: Det så på forhånd meget svært ud for Stadion før lørdagens kamp i 2. division ude mod rækkens suveræne førerhold HIK. De mange dårlige resultater indenfor den seneste måneds tid havde ikke ligefrem styrket selvtilliden, men det skal også siges, at Stadion har været ramt af mange skader. Derfor var alle mand indstillet på at gøre tingene bedre og prøve at lappe på de svagheder, der havde været under vejs.

Så det var med en anden indstilling, man tog til kampen mod HIK. Nu ville man forsøge at få defensiven til at fungere, og samtidigt var man noget nær stærkeste opstilling. Faktisk mangler kun tre navne før, man har den ideelle opstilling.

Filmet egen indsats

– Vi havde op til kampen haft stor fokus på vores forsvar og har filmet vores egen indsats for at kunne se, hvor det går galt, samt hvad der fungerer, fortæller træner Thomas Schou til 2700-netavisen. – Så vi havde ændret på nogle ting og lavet meget klare aftaler om, hvad der skal gøres på de forskellige positioner. Og det havde hjulpet. Godt nok kom vi bagud 0-2 i kampens start, men det blev vendt til 4-2 til os, og så bølgede kampen frem og tilbage. Det var meget jævnbyrdigt og første halvleg sluttede helt godkendt 13-13. Vi havde en super god defensiv og momenter med godt angrebsspil.

Super start

Efter pausen lagde Stadion ud som lyn og torden og kom foran med to mål. For første gang i denne turnering var HIK virkelig sat under pres, hvilket blandt andet betød, at spillerne indbyrdes begyndte at skændes lidt indbyrdes. Ved stillingen 18-20 kom Stadion i overtal, hvor man to gange havde bolden. Men så blev holdet ramt af en dommerfejl og en teknisk fejl, og det straffede HIK prompte med to scoringer. Samtidig mandsopdækkede man Michael Jensen, og det fik spillerne til både at tabe energien, momentet og troen på sejr. Man kunne ikke komme igennem fem mod fem og så fulgte fejlene på stribe. Det udnyttede hjemmeholdet til på tolv minutter at score ti mål på stribe, hvilket selvfølgelig ikke må ske.

Tager det gode med

– De tre-fire mand som skal bære i denne periode havde brugt alle deres kræfter, da de netop er kommet retur fra skader, og dermed ikke er helt på plads, hvad angår formen. Men vi må selvfølgelig ikke falde sammen på den måde, vurderer Thomas Schou videre. – Nu tager vi de positive 45 minutter med os og kigger så frem mod de kommende tre kampe, hvor Amager HK kommer på besøg, vi møder TSØ på udebane og Nordsjælland i Bellahøjhallen. De kampe skal kaste point af sig, slutter træneren.

Stadion – Amager HK spilles søndag den 1. december kl. 14.30 i Bellahøjhallen.