Tid til årets Idrætspriser - på en lidt anden måde

Holdfoto_En

Sidste år blev det BB’s 1. hold – hvem bliver det i år ?

Første onsdag i december har der altid været tradition for at uddele årets idrætspriser i Brønshøj-Husum. Og det sker også i år, selvom det bliver på lidt andre præmisser, idet et panel bestående af repræsentanter fra de forskellige klubber selv har stået for udvælgelsen af Idrætsprisen. I flere år har det ellers været læserne og byens sportsinteresserede, der har stemt. Forskellige omstændigheder har imidlertid forhindret dette i år, og for ikke at bryde traditionen, har man altså gjort tingene på denne måde, som for øvrigt blev brugt førhen, inden man ændrede reglerne og lod de lokale borgere få indflydelse.

Der har også de senere år været uddelt en kvartalspris, som automatisk gav nominering til den store finale. Kun Husum Boldklubs førstehold nåede at få denne kvartalspris i år, så de øvrige tre nominerede til det afgørende slag, har man efterfølgende fundet klubberne i mellem. 

Det bliver traditionen tro i Grøndal Multi Center, kåringen finder sted, og de nominerede er:

1) Husum Boldklub, 1.herresenior, for deres oprykning til serie 1 i sommer – og holdets flotte resultater, som aktuelt har placeret dem som nr. 2 i rækken.

— 

2) West Copenhagen Taekwondo, vinder af 2 bronzemedaljer ved Europamesterskaberne i Taekwondo. Alle klubbens 4 deltagere kvalificerede sig til finalen ved mesterskaberne.

— 

3) Arbejdernes Tennis Klub, Mohamed Shabib. Som blot 19årig nåede Mohamed i år frem til herreseniorernes finale ved de danske mesterskaber. Mohamed har desuden, som en af få danskere i år, opnået point på de internationales rangliste.

4) Cykelklubben ABC, Emil Wang. 18 årige Emil blev i år danmarksmester på enkeltstart for juniorryttere

Anders Kold – Årets Idrætsleder

årets idrætsleder

Årets Idrætsleder i aktion på fodboldbanen som træner for Fix’s 1. hold

Årets lederpris 2013 faldt allerede på plads i sidste uge. Den gives til Anders Kold Christensen, Boldklubben Fix. Også han vil blive hyldet ved sportseventen onsdag aften.

2700-netavisen er naturligvis til stede og dækker begivenheden.