BB har scoret et mål i fire kampe - det går ikke i længden

Med den kendsgerning ser det pludselig ikke alt for godt ud for de sortgule. De sidste fire kampe er tabt – tre i divisionen og en i pokalen, og det er kun lykkedes for BB at score i en af dem, nemlig kampen i Næstved, som Brønshøj tilmed førte 1-0 ved pausen. Siden er spillet syv halvlege uden mål !

Det betød et nederlag til AB i kampen om Mosen lørdag eftermiddag på Tingbjerg Ground på 1-0, og dermed rykkede Gladsaxe mandskabet op foran BB på fjerdepladsen i rækken.

Brønshøj havde ellers bolden i gæsternes målnet efter et lille kvarter, men dommeren underkendte scoringen for offside. Umiddelbart efter fik AB så et straffespark, som Kristian Uth udnyttede. Det skulle så senere vise sig at være kampens eneste mål.

BB skal på fredag møde rækkens ubesejrede og meget overbevisende tophold Hvidovre på udebane. Det sker kl. 18.30, og den opgave ser heller ikke alt for lovende ud. Faktisk lidt overraskende og måske ikke mindre skuffende, at den gode start nu er forvandlet til en krise. For taber BB ude mod Hvidovre, så er det fem nederlag i træk.