BB meddeler: Gratis adgang og billige øl og pølser på lørdag

 Det gælder 3 vigtige point !!

Der vil være gratis adgang samt billige øl, vand og pølser, når det gælder Brønshøjs sidste hjemmekamp i 2017 mod Hillerød på lørdag.

Det har jo ikke lige frem været noget fantastisk halvår sportsligt for BB, men til gengæld har holdet fået en fantastisk opbakning gennem hele sæsonen, og det vil de gerne takke for ved at byde alle på gratis adgang til årets sidste hjemmekamp på lørdag den 28. oktober kl. 15 mod Hillerød.

Porten til Tingbjerg Ground åbnes allerede kl. 13.30. Her vil Brønshøjs U9-hold spille en træningsturnering inden divisionskampen mod Hillerød. – Vi synes, at I skal komme og støtte de unge hvepse, og mens I gør dette, kan der købes fadøl, sodavand, franske hotdogs og hvepsebørger for 20 kr. pr. stk. siger man fra BB.

På kampprogrammet vil der blive trukket lod om, hvem der skal have lov til at sparke straffe i pausen. Der vil blive udtrukket 10 numre, og vinderen vil naturligvis få en passende præmie.

Brønshøj håber på at se mange på lørdag, da det gælder 3 vigtige point til forårets nedrykningspil, og så der kan skabes en  kæmpe afskedsfest  på sæsonen 2017.

Så tag hele familien og alle vennerne med ud til Tingbjerg Ground og lad dem opleve den fantastiske stemning, som supporterne skaber uge efter uge.