Brønshøj er på sidstepladsen - og det er vist okay efter spillet

Og så er Agger fortsat hvepsenes onde ånd

Endnu en gang var Mikkel Agger ond mod Brønshøj, da det blev til et 0-2 nederlag hjemme mod Thisted. Den målfarlige angriber scorede begge mål for thyboerne, og har nu scoret seks mål i de sidste tre kampe mod hvepsene. Det kunne have været endt med et større nederlag, men flot og godt målmandsspil i den anden ende af Johan Gårdsvoll gjorde, at nederlagets størrelse blev holdt til to mål.

Tekst og foto: Christian Haslund

Jamin Fearrington i hård kamp med en Thisted spiller

Brønshøj startede ellers kampen ganske fornuftigt, og der var optræk til flere chancer. Men Thisted blev bedre og bedre som kampen skred frem, og efter 14 minutters spil endte en fejlaflevering lige i Aggers fødder, og så gik det kun en vej. Fra kanten af feltet kunne Thisted-angriberen sparke gæsterne foran 1-0.

Thisted spiller direkte fodbold, hvilket gav dem en del muligheder. Den første Brønshøj-afslutning kom efter 28 minutter, da Oskar Tranberg forsøgte sig ude fra, men midtbanespilleren måtte se sit skud gå over mål.

Ti minutter før pausen fik Patrick Naundrup muligheden, men vinklen blev en smule for spids, og afslutningen voldte ingen problem for Thisteds målmand Kevin Ray Mendoza, som skulle få en stille og rolig 2. halvleg.

Man skulle tro, at det var Thisted, som var bagud, for de kom ud med mest energi, og vadede også i chancer i 2. halvleg. Derimod havde Brønshøj meget svært ved at skabe noget som helst.

Det første advarselsskud efter pausen kom efter 54 minutter. Her tog Agger sig af et frispark, men helt ude ved stolpen fik Gårdsvoll fingrene på.

Gårdsvoll stod en glimrende kamp for BB

Agger var dog ikke den eneste, som var farlig for gæsterne. Anfører Allan Høvenhoff havde to afslutninger inden for to minutter efter godt en times spil. Første gang endte forsøget i sidenettet, mens Gårdsvoll endnu engang fik raget kastanjerne ud af ilden med et godt indgreb.

Herefter kom en lang periode uden den helt store action. Der blev skiftet lidt ud hos begge hold, og der blev givet nogle gule kort, men stadig ingen chancer.

5 minutter før tid kom Brønshøjs vel nok bedste mulighed i kampen, da Oliver Miltoft kom til baglinjen. Han forsøgte at finde Younes Nielsen inde i det lille felt, men angriberen fik ikke ram på bolden, og selvom et par hvepse var tæt på at tage sig af returen, så fik Thisted sparket væk.

Brønshøj satsede i jagten på udligningen. Dette gav nogle omstillingsmuligheder til Thisted, men igen viste BBs keeper godt målmandsspil.

En chance til BB, men mål blev der ikke

Han kunne dog intet stille op, da Mikkel Agger fik alt for meget plads i det 90. minut. Angriberen vendte rundt om sig selv, og fra kanten af feltet bankede han bolden ind i netmaskerne til slutresultatet 2-0 til Thisted.

Det var tredje nederlag i træk til hvepsene i en periode, hvor spillet heller ikke har fungeret. Men holdet har før vendt dårlige perioder til gode, og selvom der ikke kommer bustur til kampen mod Aarhus Fremad på mandag den 17. april kl. 15, så håber man stadig på at se nogle hvepse i Smilets By.

Brønshøj – Thisted 0-2 (0-1)

Brønshøj – opstilling: Johan Gårdsvoll – Simon Sharif, Jamil Fearrington, Jeffrey Ofori, Daniel Anusic – Morten Levinsen, Lars Emil Juel Andersen (72. Victor Guldbrandsen) – Shabban Hussein (66. Younes Nielsen), Oskar Tranberg, Oscar Buch (60. Oliver Miltoft) – Patrick Naundrup

Thisted – opstilling: Kevin Ray Mendoza – Martin Søndergaard, Mads Lauritsen, Jeppe Svenningsen, Asger Bust Sørensen, Glen Rask, Mikkel Agger, Jeff Mensah (68. Tobias Henriksen), Sead Gavranovic (76. Ronny Møller Iversen), Allan Høvenhoff, Sonny Jakobsen

Mål: 0-1: Mikkel Agger (14) 0-2: Mikkel Agger (90)

Advarsler: Brønshøj: Jamil Fearrington (83) og Simon Sharif (88) Thisted: Mads Lauritsen (71) og Martin Søndergaard (88)