Brønshøj fik 1-1 på udebane mod Holbæk efter nydelig premiere

Så kom der omsider gang i fodbolden for alvor i 2. division. For Brønshøjs vedkommende gjaldt det udekampen i det nordvestsjællandske mod hjemmeholdet Holbæk. En ikke helt nem opgave, for Holbæk vandt sin Danmarksserie kreds meget overlegent, og kom som alle oprykkere gør med en masse optimisme. Men BB gjorde det glimrende. Med en busfuld hvepse supportere på lægterne fik de sortgule en super start, da tilbagevendte Danni König headede bolden i Holbæks mål efter et lille kvarter. BB havde godt fat på kampen i den periode. Men efterhånden fik Holbæk mere fat i spillet, og efter 37 minutter lykkedes det at udligne til 1-1, hvilket blev resultatet efter første halvleg. De sidste 45 minutter blev lidt af en blandet landhandel, hvor ingen af de to mandskaber for alvor fik overtag. Der var et par farlige chancer i de døende sekunder, men det blev ved 1-1. Et absolut godkendt resultat for BB mod en svær modstander.

Næste kamp spilles også på udebane. Det sker næste søndag kl. 13.00 i Espelunden mod Avarta, som også fik en god start på efteråret med 1-1 ude mod HIK.