Brønshøj fortsætter de lovende takter - 2-1 over HIK

Ser man lige bort fra årets første træningskamp, så har Brønshøj fået godt fat i 2021. Sidste lørdag blev det til en 2-1 sejr ude over Næstved, og i dag besejrede de sortgule et andet af de hold, der ligger “over stregen” nemlig HIK, som blev slået 2-1 på Tingbjergs kunststofbane.

En glimrende træningskamp, hvor der blev gået pænt til den. Det stod 0-0 ved pausen, men hjemmeholdet kom foran 1-0 et par minutter ind i 2. halvleg ved Mathias Veltz, mens HIK fik udlignet, da BB’s topscorer Aleksandar Lazarevic var uheldig at rette en bold af, så den gik i nettet til 1-1. Efter 68 minutter scorede Jonas Hemmingshøj Brønshøjs sejrsmål til 2-1, og flere mål blev der ikke scoret i den kamp. Det skal også med, at Kasper Vilfort snuppede et straffespark i 1. halvleg.