Brønshøj hurtigt tilbage på vinderkurs - 2-1 over HIK

Stor glæde over BB’s sejrsmål bare 5 minutter før den ordinære spilletid var udløbet. Kevin Bechmann Timm scorede og omfavnes her af glade medspillere.

En flot arbejdsindsats lå bag Brønshøjs fortjente sejr over HIK på Tingbjerg Ground lørdag eftermiddag. De sortgule vandt 2-1 efter 1-0 ved pausen. Men det gjorde ikke opgaven nemmere, at hjemmeholdet efter bare 9 minutter fik udvist Haitam Hajjami og dermed måtte spille de resterende godt 80 minutter færdig med en mand i undertal. Imidlertid blev der kæmpet om hver bold, og det var helt i sin orden, at BB’s topscorer Oscar Buch kunne bringe sit hold foran 1-0 efter knapt en halv times spil. Den stilling holdt til pausen.

I 2. halvleg lykkedes det for gæsterne at udligne til 1-1 efter knapt 80 minutter, men så var Kevin Bechmann Timm på pletten godt 5 minutter efter og bragte BB foran på ny. Og selvom kampen gik i over 4 minutters ekstra spilletid, lykkedes det at bevare forspringet til stor jubel for hjemmeholdets supportere og spillere. Dermed kom man sig hurtigt over skuffelsen i Valby.