Brønshøj røg ud efter et sandt pokaldrama mod Hvidovre

Indledningsvis skal Brønshøjs spillere have kæmperos for en heroisk indsats i onsdagens pokalkamp mod 1. divisionsholdet Hvidovre på Tingbjerg Ground. Der blev fightet, så det gnistrede, og bare et par minutter før en ventende straffespark konkurrence, fik gæsterne prikket sejrsmålet i kassen til 1-2.

Efter de første 45 minutter var stillingen 0-0, men der skulle ikke gå lang tid af anden halvleg, før dramatikken udspandt sig. Brønshøjs målmand Oliver Koch tog med hænder uden for feltet, hvilket kostede en udvisning. Da var der spillet 53 minutter. Det betød, at Kasper Vilfort, som ellers havde siddet på bænken, måtte på kassen. Og bare et par minutter senere scorede Hvidovre på et flot langskud.

Så troede de fleste, at det hele var afgjort. Men slet ikke. BB’erne fik faktisk mere fat i spillet og kæmpede bravt for at få vendt et truende nederlag. Og så måtte Kevin Bechmann Timm igen vise sin målfarlighed. På et frispark droppede Hvidovres målmand ganske simpelt bolden, og bare tretten minutter før tid stod det så pludselig 1-1.

Den stilling holdt den ordinære spilletid ud, og så måtte man i gang med omkampen på to gange femten minutter. Det så her længe ud til, at stillingen ville forblive uændret, men så fik Hvidovre som nævnt prikket bolden i nettet i de døende minutter til slutresultatet 1-2. Intet at sige til Brønshøj spillernes ærgrelse. De havde ydet en mandfolkeindsats med en spiller i undertal i mere end halvdelen af kampen. Godt gået – og hermed en understregning af, at det BB-hold har stof i sig til meget mere.

Lørdag gælder det B.93 på Tingbjerg Ground. Bare den lange kamp onsdag aften ikke sidder for meget i benene på spillerne.