Brønshøj sikrede sin forbliven i divisionsfodbold med sikker 5-1 sejr over Greve

Til næste år fylder Brønshøj Boldklub 100 år – og hvad havde været mere bittert og kedeligt, hvis det skulle ske som Danmarksseriehold ? Den rædselsfulde tanke har ligget i baghovedet på alle BB-tilhængere det meste af foråret.

Men lørdag eftermiddag blev det afgjort, at jubilæet kan fejres som 2. divisionshold. Brønshøj spillede en flot kamp i det afgørende opgør mod Greve og vandt så sikkert som 5-1 efter 2-1 ved pausen på Tingbjerg Ground. Og hvilken lettelse. Puuh ha hvor har denne uge været lang at komme igennem. I betragtning af, at BB har spillet divisionsfodbold siden 1945, så havde det gjort usigelig ondt at rykke ud nu. Så kæmpe tillykke til drengene, som formåede at vende en lang og meget svingende periode med få mål til en god og stabil en af slagsen og med masser af mål ! Stort klap på skulderen til alle som har bidraget. Lad os nu sunde os lidt og så gøre klar til efteråret, hvor BB for øvrigt skal spille i Pumatøj i stedet for Hummel. Mere om det i morgen.

Læs Christian Haslunds jubelreferat her http://bronshojboldklub.dk/Divisionshold/Kampe/Broenshoej-Greve_16.-juni-2018-14-00-00/Storsejr-og-overlevelse