Brønshøj tabte igen til et bundhold - Frem vandt sin første sejr 3-2 i Valby

Der er for alvor kommet grus i maskineriet hos de sortgule. Således led BB lørdag eftermiddag sit tredje nederlag i træk, da bundholdet Frem på hjemmebane i Valby vandt sin første sejr i sæsonen med 3-2 efter 1-0 ved pausen.

Selvfølgelig kan man sige, at Frem på et eller andet tidspunkt skulle vinde, og det skete altså desværre mod BB. Hjemmeholdet bragte sig i front efter godt et kvarter, og 1-0 holdt til pausen. Omkring tyve minutter ind i anden halvleg lykkedes det for BB at udligne ved Gustav Therkildsen, men knapt var bolden givet op, før den igen lå i kassen hos BB. 2-1 til Frem. Det var en meget livlig periode, for Jamil Fearrington fik udlignet få minutter efter til 2-2, og så håbede man på i hvert fald det ene point. Men sådan skulle det ikke gå. Et kvarter før tid scorede Frem det mål, som skulle blive sejrsmålet i den kamp.

Næste opgave for Brønshøj bliver hjemme på Tingbjerg Ground mod det suveræne tophold Helsingør. Den bliver endnu sværere, men lad os håbe de sortgule kan komme op på hesten igen.