Brønshøj tabte til B.93 i blæsten ..

Det var fint vejr, da Brønshøj tirsdag spillede træningskamp mod B93 ude ved Svanemøllen, hvis man da ser bort fra den kraftige sidevind, som blæste gennem hele kampen. Hjemmeholdet vandt 2-0.

Tekst: Christian Haslund / Foto: Henrik Haslund

B93 virkede klar fra start og fik sat Brønshøj under pres i kampens første 15 minutter. Efter 5 minutter gav et boldtab på egen banehalvdel en mulighed til værterne. B93’s topcorer Emmanuel Ogude modtog en stikning i dybden og sendte bolden forbi Kasper Tvede.

Føringsmålet gav B93 mere blod på tanden, og efter 12 minutters spil blev en bold spillet over Brønshøjs baglinje fra til Ogude. Han havde Nicolai Olsen med inde i feltet, og B93-angriberen kunne gøre det til 2-0.

Hvepsene fik efterhånden bedre fat og holdt hjemmeholdet fra chancer, men modsat kom Brønshøj heller ikke frem til meget.

Pause – og træner Jesper Hansen giver gode råd

2. halvleg var Brønshøj dominerende, og fik lagt flere gode indlæg ind i feltet, uden at det dog gav mål, og samtidig lykkedes det at holde B93 fra fadet. I kampens slutfase begyndte afslutningerne dog at komme.

Younes Nielsen fik raget rigtig meget til, og et af de mange indlæg endte hos Younes, der fik vendt rundt og skudt på mål. B93’s målmand Ronni Raun kunne ikke holde afslutningen, og Oscar Buch var hurtig over returen, men fik sendt bolden i sidenettet.

Kort efter var det B93’s tur til at brænde en kæmpechance. Hjemmeholdet brød igennem i venstre side, hvor de fik afsluttet, men en flot redning af Tvede forhindrede en scoring. Redningen gav dog en retur, men her kom Jeffrey Ofori i vejen inde på stregen.

Der skulle dog komme yderligere chancer til begge hold. Simon Sharif brød nok en gang igennem på højre side og sendte et indlæg bagud, hvor en Brønshøj-spiller fik headet på mål, men Ronni Raun stod godt placeret. I den anden ende leverede Tvede flere gode aktioner, bl.a. en flot fodparade i en 1-mod-1 situation.

Der var pænt med tilskuere til kampen

Så selvom resultatet ikke var det ønskede, spillede Brønshøj en god kamp, hvis vi ser bort fra det første kvarter, og kan man bygge videre på det, ser det godt ud mht. forårets oprykningsspil.

På lørdag den 25. februar bliver der spillet to træningskampe. Første kamp er kl. 10.30 mod FK Prespa, mens kampen kl. 12.30 er mod KFUM Roskilde.

B93 – Brønshøj          2-0 (2-0)