Det er da altid en trøst, at Brønshøj ikke kan rykke ned ..

Indstillingen og attituden var der i dagens kamp ude mod Aarhus Fremad i Riisvangen. Men to skud på træværket, et godt Aarhus Fremad-hug samt en våd og tung bane gjorde, at det endte med et 0-1 nederlag i en kamp, hvor Brønshøj med lidt mere held havde fået noget med hjem fra Aarhus.

tekst og foto: Christian Haslund

BB satte sig på kampen fra start af, og stod også for kampens første chance. Men vinklen blev lidt for spids for Patrick Naundrup, og Aarhus Fremads målmand Peter Ravn kunne både redde og holde bolden.

Brønshøj angriber med uden scoring, og tag ikke fejl, det er BB, der spiller helt i hvidt ..

Aarhus Fremad kom efterhånden lidt bedre med, men deres forsøg blev begrænset til skud ude fra. Ellers havde hjemmeholdet en del hjørnespark i 1. halvleg, men fik ikke noget ud af dødboldene.

Efter 32 minutters spil var Naundrup tæt på at gøre det til 1-0. Christoffer Boateng sendte et hjørnespark ind i feltet. Her sprang Naundrup højest, men topscoreren måtte se sit forsøg gå lige forbi mål.

Kort efter fik Brønshøj frispark uden for feltet. Dette skulle Boateng tage sig af, og han var også utroligt tæt på at bringe hvepsene foran. Men heldet var med Peter Ravn, da bolden tog stolpen og sprang ud i spil igen.

I resten af 1. halvleg opstod der løse muligheder til begge hold, men enten stod målmændene i vejen, eller også var præcisionen en mangelvare.

Aarhus Fremad kom bedst ud efter pausen og fortsatte med at fyre kanonerne af uden for feltet, dog uden succesfulde træffere.

2. halvleg bar i den grad præg af, at det havde regnet næsten uafbrudt i Aarhus-området de sidste 4 dage. Dette gav en tung og våd bane, og efterhånden som kampen skred frem, blev det også sværere og sværere at få noget almindeligt spil i gang, og det betød mange lange bolde og fejlafleveringer.

En træffer var der til gengæld efter 63 minutter. Her fik Victor Nielsen lov til at tage bolden ned på kanten af feltet, hvor han svingede venstrebenet. Han kunne herefter se kuglen stryge i mål. En flot scoring af Aarhus Fremad til stillingen 1-0.

En påpasselig Jamil Fearrington følger en Aarhus Fremad angriber, mens Johan Gårdsvoll i baggrunden står klar til at gribe ind ..

Scoringen gav Fremad blod på tanden, og de kom frem til et par afslutninger mere. Men ude fra Brønshøjs trænerbænk blev der reageret, og skiftet nye kræfter ind.

Efter 81 minutter var det tæt på at give pote, da indskiftede Oliver Miltofts indlæg fandt en hel fri Boateng inde i feltet. Her fik Boateng hovedet på bolden, men Ravn stod det rigtige sted og fik verfet bolden ud til hjørne.

På det efterfølgende hjørne dukkede en anden indskifter, Morten Levinsen, op, men han måtte se sit hovedstød ramme overliggeren og gå ud til målspark.

Efter slutfløjtet var det en flok skuffede spillere, der forlod banen. Men det er da altid en trøst, at man ikke kan rykke ned.

Dog var det godt at se et Brønshøj-hold, som kæmpede for det, men bare ikke havde heldet i et par situationer.

Kan spillerne tage samme indstilling og attitude med til næste kamp, som er på lørdag den 22. april kl. 15 hjemme mod Brabrand, så må det blive til 3 point.

Aarhus Fremad – Brønshøj 1-0 (0-0)