Det kører ikke for Brønshøj - var ikke uheldige med 2-2 mod Hillerød

Her klarer Hillerød frisag efter et ganske kvalificeret BB-angreb i anden halvleg.

Onsdagskampen på Tingbjerg Ground mellem Brønshøj – Hillerød sluttede uafgjort 2-2 efter 1-1 ved pausen. Det skete i en kamp, hvor det ikke rigtig kørte for hjemmeholdet. I forhold til de vævre og hurtige Hillerød-spillere virkede BB’erne lidt tunge og uinspirerede, og efter de første 45 minutter havde det ikke været uretfærdigt, hvis gæsterne havde ført. De havde store chancer, men Kasper Vilfort stod en glimrende kamp og havde flere gode indgreb.

Efter pausen kom Hillerød for anden gang foran, igen fordi BB’s forsvar ikke fik ekspederet bolden væk i tide. Dermed tegnede det til et overraskende nederlag, men endnu engang fik de sortgule udlignet til slutresultatet 2-2. Målscorere var i første halvleg Kevin Bechmann Timm og efter pausen Oscar Buch.