Det ser ikke godt ud for Brønshøj - tabte i Aarhus

Efter fire uafgjorte kampe på stribe – måtte BB skuffende nok atter forlade banen uden en sejr. På Riisvangens Stadion vandt hjemmeholdet Aarhus Fremad med 2-1, efter at BB havde ført 1-0 ved pausen. Det var indenfor to rædselsminutter i det 76. og 78, at jyderne vendte kampen på hovedet og dermed sendte BB tilbage til Tingbjerg med et nederlag på 2-1. Det betyder de sortgule fortsat er placeret på 3. sidstepladsen, som giver nedrykning til Danmarksserien efter sommerferien. Denne weekends resultater flaskede sig ikke ligeså godt som forrige, så BB er nødsaget til at holde skarpt øje med de nærmeste konkurrenter til at overleve.