Efter en middel sæson starter Boldklubben Fix op igen tirsdag den 23. juli

Sæsonen 2018/2019 blev sådan en middel én af slagsen for Fix. De rødblusede fra Brønshøj Kirkevej sluttede lige under midten i Serie 1 på en 9. plads med 28 point efter 26 kampe. Det gav 7 sejre, 7 uafgjorte og 12 nederlag med en score på 42-47.
1. og 2. holdstruppen i Boldklubben Fix sæsonen 2018/2019 – foto venligst lånt fra klubbens hjemmeside.
Årets sidste kamp blev spillet lørdag den 22. juni på udebane mod Jægersborg, og den sluttede uafgjort 1-1. Faktisk en glimrende afslutning, eftersom hjemmeholdet sluttede på 3. pladsen i rækken. Nu er alle gået på sommerferie, og klubbens baner i Pilesvinget samt Gadelandet er lukket for brug i perioden 1. juli til 12. august. I perioden vil begge anlæg modtage kærlig behandling fra kommunens anlægs-medarbejdere, så man kan byde på gode græsbaner i efteråret. Der må for øvrigt ikke spilles på banerne i denne periode.

Herresenior starter træningen op igen tirsdag den 23. juli, og herefter træner holdet fast tirsdag & torsdag kl.18.00.

På 1.holdet forsætter Kim Olsson som træner og får i efteråret tilgang i trænerteamet af tidl. 1.holdstræner, Kenneth Juul. På 2.holdet er der ligeledes ny træner. Mathias Gammeltoft overtager her ansvaret.

Nye spillere er velkomne til at kontakte trænerteamet med henblik på prøvetræning !