En mandfolkeindsats af Husum, som klarede 2-2 mod Frem i Valby

I efteråret tabte Husum hjemme med hele 0-4 til Frem i Husumparken, og derfor havde ikke mange ventet noget særligt, da de to mandskaber mødtes igen søndag eftermiddag i Valby. Men for pokker da ! De blå/hvide ydede en mandfolkeindsats fyldt med vilje og energi, og det bevirkede, at holdet kunne tage fra Valby med det ene point. 2-2 endte kampen – en utrolig flot og positiv indsats fra Martin Krøgers tropper.

Frem gik til pausen med en føring på 1-0, og straks i anden halvleg gjorde hjemmeholdet det til 2-0. Dermed troede mange, at ballet var forbi. Bare ikke Husums tropper. Lasse Syndergaard fik reduceret til 2-1, og de blåhvide overtog i den grad spillet. Selvsamme Syndergaard fik også udlignet til 2-2, og alligevel kunne Husum ærgre sig til sidst. Frem var helt på spanden, og Husum brændte flere 100 procent chancer. Men 2-2 blev kampens resultat, og det bør give spillerne et kæmpe spark bag i til næste kamp, som er Skærtorsdag den 13. april hjemme i Husumparken mod Rønne. Den kamp begynder kl. 15.30 !

Med den uafgjorte kamp reddede Husum bydelenes ære, eftersom både Brønshøj og Fix tabte i weekenden.