En rigtig BB-aften da Benny Lohse og Kent Nielsen blev hædret

Det var ikke bare en aften, hvor to af Brønshøjs største spillere gennem tiden Kent Nielsen og Benny Lohse blev hædret ved at få deres kontrafej op på klubbens “Wall of Fame”. Det var også en aften, der bekræfter, hvor dejligt og hyggeligt sammenhold der er hos de sortgule. Fra første sekund man trådte ind af døren mærkede man den specielle BB-stemning blandt alle fremmødte. Så kort sagt – det blev en super aften.

Og med hensyn til de to, der fortjent blev hyldet efter alle kunstens regler. Ja tidligere formand Finn Ryberg startede med at holde en flot tale for Benny Lohse, som døde 2004 bare 69 år gammel. Han var virkelig en af klubbens store personligheder gennem tiden, og Ryberg fik det hele med. Derefter fik sønnen Michael Lohse på vegne af sin far overrakt billedet, som skal hænge på Brønshøjs Wall of Fame i fremtiden. Til stede var også Bennys enke Lis Lohse. Michael holdt en rørende takketale, og det hele sluttede med et vaskeægte BB-leve for Benny Lohse.

Derefter var det Kent Nielsens tur, og her var det direktør for anpartsselskabet Dennis Kjeldsen, som førte ordet i en velforberedt tale, som kom hele vejen rundt om BB’s succesdreng. Kent Nielsen havde taget turen fra Odense, og det var helt tydeligt, at han var stolt over den hæder, der fuldt fortjent og berettiget kom ham i møde. Også Kent holdt en takketale, som helt klart afslørede, at godt nok har og har han haft med flere klubber at gøre, men Brønshøj har og vil altid være i hans hjerte !

Traditionen med at få klubbens største personligheders kontrafej op at hænge er god, og vi kan glæde os til næste gang, BB kalder til “Wall of Fame”. Der er stadig flere store navne at tage af.

Se og oplev seancen på https://www.youtube.com/watch?v=UfAlTy3sLz8

Foto: Christian Haslund