Et brag af en sæsonafslutning da BB spillede 3-3 mod Frem i Valby

Sæsonens sidste kamp i 2. divisions gruppe 1 mellem Frem – BB endte med at blive en yderst målrig affære i Valby Idrætspark. Kampen sluttede uafgjort 3-3 efter 0-0 ved pausen. Egentlig havde spillerne kun æren at spille for, da pointene ikke kan bruges til noget, eftersom Frem og Brønshøj spiller i hvert sit gruppespil til foråret.

Men de sidste 45 minutter blev der alligevel gået til stålet, for hvem vil ikke gerne slutte pænt af. Det var dog først i den sidste halve time, der kom gang i løjerne. Hjemmeholdet kom foran ved Daniel Pedersen, men bare et par minutter senere udlignede Kevin Bechman Timm til 1-1. Selvsamme Daniel Pedersen bragte på ny Frem foran, men endnu engang fik BB bragt balance i regnskabet ved Patrick Naundrup. Det skete igen kun få minutter efter Frems scoring. Da der manglede et enkelt minut af ordinær spilletid kom Frem for tredje gang foran, denne gang ved Adam Jakobsen, men inden dommeren fløjtede af, havde Christoffer Boateng udlignet til kampens resultat 3-3.

For BB en god afslutning som bør give blod på tanden til foråret, nå det gælder overlevelse i 2. division. Vi bringer så hurtigt, vi kan – udseendet af den række de sortgule skal spille i, når der atter skal spilles fodbold i marts måned.

Læs her Christian Haslunds referat fra den spændende kamp

3 comebacks i vild 2. halvleg

Tre gange var Brønshøj bagud mod Frem, men alle tre gange formåede hvepsene at svare hurtigt igen, da det endte 3-3 i Valby Idrætspark. Alle seks mål blev scoret i kampens sidste halve time. Kevin Bechmann Timm, Patrick Naundrup og Christoffer Boateng stod for Brønshøs mål, mens Adam Jakobsen og to gange Daniel ‘Elly’ Pedersen scorede for Frem.

Der var godt gang i den fra start af, og efter bare tre minutters spil havde Frems Khalidan kampens første afslutning. Allerede minuttet efter var det tæt på i den anden ende, da Naundrup sendte bolden i sidenettet.

Begge hold kom frem til yderligere chancer, inden vi havde rundet 15 minutter på stadionuret. For Brønshøj forsøgte Boa sig med en afslutning mod nærmeste stolpe, som Mehder reddet sikkert, og Naundrup måtte se sit forsøg blive snittet i sidste øjeblik. For frem var Adam Jakobsen på færde inde i feltet, men han ramte bolden skævt, og det endte med et målspark.

Frem-BB, 04.11.17, Boa ærgrer sig

Herefter kom en periode på 15 minutter uden chancer, indtil det igen gik løs i begge ender. Bl.a. havde værterners Adam Jakobsen et par gode muligheder, hvoraf en af dem var en stor chance. Her sparkede Jakobsen dog lige på Vilfort. Hos hvepsene havde Kevin et udmærket forsøg med venstrebenet, og lige inden pause var Boateng tæt på. Efter et par træk hamrede kantspilleren bolden på overlæggeren, hvorefter den sprang ned på græsset og væk fra mål.

Så selvom der havde været gode muligheder for mål til både Frem og Brønshøj gik begge hold til pausen målløse. Dette skulle dog ændre sig i 2. halvleg.

Allerede fire minutter inde i 2. halvleg var det tæt på for Brønshøj. Her blev Boateng spillet fri, men Mehder kom godt ud af sit mål og fik reddet. Begge hold kom frem til et par halve chancer, inden målene begyndte at komme.

Frem-BB, 04.11.17, Jubel efter 1-1 målet

I det 61. minut fik Brønshøj ikke clearet bolden i flere omgange, og til sidst endte kuglen hos Daniel ‘Elly’ Pedersen, der sikkert sendte bolden i kassen. 1-0 til Frem.

Værterne fik dog kun lov til at være foran i et par minutter. Boateng sendte et præcist indlæg ind i feltet, og her hoppede Kevin højst og pandede udligningen i mål. 1-1.

Med cirka tyve minutter tilbage var Brønshøj tæt på at bringe sig foran, men Boateng måtte se sin afslutning gå lige forbi mål. I stedet var det Frem, der kom foran. Fra kanten af feltet kunne Daniel ‘Elly’ Pedersen sparke på mål og se bolden stryge i kassen. 2-1 til hjemmeholdet.

Frem-BB, 04.11.17, Naundrup

Men igen formåede Brønshøj at svare hurtigt igen. Simon Sharif sendte et fladt indlæg ind i feltet mod forreste stolpe. Her dukkede Naundrup op og sendte bolden forbi en chanceløs Frederik Mehder. 2-2.

Med otte minutter tilbage af kampen fik Elly muligheden for et hattrick. Et indlæg blev sendt ind i feltet, hvor Frem-spilleren afsluttede første gang, men han måtte se sin afslutning tager oversiden af overlæggeren.

Lynhurtigt var vi nede på Frems banehalvdel, men i stedet for at afslutte selv, spillede Naundrup bolden videre til en overrasket Boateng, der fik sendt bolden i sidenettet.

Godt to minutter senere var det tæt på for Boateng igen. Halvt liggende fik han afsluttet, men Mehder fik fingrene på bolden, der endte med at tage ydersiden af stolpen.

Kort før tid kom Frem igen foran, da Adam Jakobsen svingede højrebenet og kunne se bolden smutte under Vilfort og ind i kassen. 3-2 til Frem.

Men minsandten om ikke Brønshøj igen formåede at svare hurtigt igen. To minutter inde i overtiden fik Oscar Buch presset Frems Nicolaj Jensen til en skæv tilbagelægning, der gav en friløber til Boateng, og denne gang svigtede Brønshøj-spilleren ikke, da han sendte bolden i mål til stillingen 3-3.

Frem-BB, 04.11.17, Boa gør det til 3-3

I det tredje minuts overtid fik Frem bolden i mål, og bedst som Frem-fans jublede og Brønshøjs fans bandede, så blev målet annulleret pga. offside til stor utilfredshed for både hjemmeholdets spillere og fans. Det var det sidste, der skete i kampen, og det sluttede 3-3 i en underholdende affære foran 1.071 tilskuere.

Brønshøj-spillerne skal have stor ros for deres mentalitet, som gjorde det muligt at komme tilbage hele tre gange i kampen. Og vi så det Brønshøj-hold, som vi har savnet i store dele af efteråret. Men i dag gav de fansene en god oplevelse, og vi håber på at se jer igen både hjemme og ude, når det går igen går løs i marts næste år.

I forårets nedrykningsspil venter følgende modstandere: Lyseng, Dalum, Greve, HIK, Næsby, Odder, VSK Aarhus og Aarhus Fremad.