FIF's sejr lugtede af tyveri fra dommerne

IF Stadions herrer spillede en ny fremragende kamp mod det suveræne tophold FIF – denne gang i Frederiksberghallen. Det var efter et par dårlige kampe hjemme mod henholdsvis Næstved/Herlufsholm og Roskilde Håndbold. Så revanchelysten var i højsædet hos Brønshøj mandskabet, og det lykkedes faktisk at give hjemmeholdet kamp til stregen. Efter 11-9 til Stadion ved pausen så alt lyst og lovende ud, men desværre blev alt spoleret i 2. halvleg, selvom det lykkedes at komme foran 16-13. Men så begyndte problemerne at melde sig. En dommerkendelse som totalt ændrede kampen. De to dommere havde indtil da klart favoriseret hjemmeholdet, men så kom prikken over i’et. Her er hvad der skete i følge Stadions formand Allan Juhl Jensen:

– FIF er i en halvkontra. Simon bliver indskiftet, og står helt stille lidt inde på vores banehalvdel. FIF spilleren løber direkte ind i ham. Klar angrebsfejl – og “banedommeren” dømmer med det samme angrebsfejl. Bolden til Stadion. Hele FIF´s bænk rejser sig, og råber og skriger. Den anden dommer – som løber med ryggen til – stopper tiden. De to i sort står og snakker et stykke tid, og gud hjælpe mig om de ikke ændrer kendelsen til FIF´s bold. Ikke nok med det, så giver de Simon 2 min. udvisning. Forrykt og fuldstændig håbløst. Hvor i himlens navn kom den udvisning fra? Fra en dommer som løber med ryggen til! Det var så Simons 3 udvisning og rødt kort. Vi kom i undertal igen..igen, og kort tid efter får Michael Bo rent rødt kort, og så var den kamp forbi. FIF scorer et par mål til sidst, og vinder med 21-17.
En flot kamp af vore spillere, men vi laver for få mål i 2. halvleg, bl.a. fordi vi kommer til at mangle fysik, da Simon får rødt.
Nu har vi haft disse to dommere flere gange. De skulle gå for at være de bedste i 2. div., og de bliver stort set hvergang påsat topkampe. Vi må bare sige, de er ringe. Den ene har tidligere frataget os point, så ingen tvivl om, at de nok ikke kan lide spillerne i de gule trøjer, siger formanden og tilføjer: – Selv FIF´s ledere kommer efter kampen, og siger “det var sgu ikke OK” !!