Fix kæmpede forgæves mod favoritterne, men tabte med ære

Torsdagens kamp i Gentofte mellem FC Græsrødderne – Fix sluttede 3-1 til hjemmeholdet efter 1-0 ved pausen. Men der skal lyde stor ros til Fix, som kæmpede for sin chance. Græsrødderne der stillede med navne som Mads Laudrup, Patrick Wozniacki, Mark Leth Pedersen, Jan Kristiansen, Emil Ousager, Peter Marvits, Daniel Udsen og Nick Christensen har siden klubbens opståen for få år siden været i konstant opadkørende bevægelse og er efter al sandsynlighed at finde i Københavnsserien i næste sæson. Så at tabe til det mandskab er ingen skam.

Efter pausen i torsdagens kamp lykkedes det for Fix at udligne til 1-1ved Marc Skjold Sørensen, men efter en god times spil blev det 2-1 til hjemmeholdet, som i de sidste sekunder af kampen slog sejren fast til 3-1.

Fredag, Store Bededag kl. 11, tager Fix imod Sunred Beach på hjemmebane, og mon ikke den skulle lugte lidt af tre point ?