Fix kom helt ned på jorden igen - to nederlag på knapt 48 timer

Nu gik det ellers lige så godt, og så kom Fix helt ned på jorden igen. Kampen i Valby torsdag aften mod CBS Sport, som før opgøret ikke havde vundet en eneste kamp i denne sæson og lå sidst, blev vundet af hjemmeholdet så sikkert som 4-1. De rødhvides enlige mål scoret af Casper Greve Andersen 10 minutter efter pausen. Og lørdag – bare to dage efter – løb Fix så ind i sæsonens andet nederlag, da KFB i Pilesvinget vandt med 3-2. Hjemmeholdets to scoringer sat ind af Andreas Christian Nors efter 55 minutter og Sebastian Zester godt et kvarter før tid. De to nederlag betyder, at Fix røg helt ned som nummer syv, og den ellers flotte målscore blev spoleret med de syv kasser, der gik ind i denne uge. Den er nu på 10-10.

Lørdag den 15. september kl. 13 skal Fix møde Vigerslev i Valby IP ved tribunen.