Godt nytår fra Husums sværvægter Pierre Madsen, som bokser på fredag

I Husum har vi en sværvægtsbokser boende, som for tiden er nr. 115 på Verdensranglisten. Netavisen har før skrevet om ham – Pierre Madsen – som her ved årsskiftet kan noteres for 10 kampe og 10 sejre som professionel hos promotor Mogens Palle / (Brian Nielsen). Her af er de 9 vundet på knock out !

Vi fik en lille snak med ham her lige før årsskiftet, og det var en optimistisk og glad Pierre, som glæder sig til allerede på fredag at komme i ringen mod en bokser fra Georgien.

– Jeg er kommet godt igennem julen, og der har ikke manglet noget. Selvfølgelig står den på nul alkohol, men den gode mad har jeg da spist, selvom man skal gøre det med måde, siger Pierre. – Her er det jo en fordel at være sværvægter, vi kan ligesom bedre indtage en del uden at blive straffet for det. Julen blev fejret sammen med familien i Jylland, men det var en kort omgang, for jeg skulle jo tilbage og træne.

2017 var spændende for mig, blandet andet fordi jeg boksede en kamp i USA, som jeg for øvrigt vandt på knock out. Mogens Palle havde sendt os på træningslejr, og så lå der lige en kamp til mig. Jeg føler mig godt tilpas, har lært at passe bedre på mig selv i ringen, og jeg har mod på en masse. Faktisk håber jeg på noget vildere i 2018 ! Med en sejr på fredag rykker jeg ind blandt de 100 bedste, og det går jeg benhårdt efter.

Jeg har valgt at prioritere min boksekarriere først og fremmest, og mine ambitioner kan ingen tage fra mig. For øvrigt er jeg meget glad for, at Mogens Palle har fået en kontrakt med Yousee, så alle dér nu kan se alle stævnerne. Jeg vil gerne ønske alle et godt og lykkebringende nytår, når jeg nu har chancen her gennem netavisen, slutter Pierre Madsen.