Husum chokstartede og slog Fix med 4-1 i Husumparken

Det gik helt efter planen i Husumparken mandag eftermiddag. Storfavoritterne fra Husum vandt sikkert 4-1 over bysbørnene fra Fix efter 3-1 ved pausen. Hjemmeholdet chokstartede og førte allerede 3-0 efter godt 20 minutters spil. Bare 4 minutter inde i kampen scorede Mikkel Fredskov Howalt til 1-0, og det blev fulgt op små 10 minutter senere, da Rickie Winkel Rasmussen øgede til 2-0. Mathias Frydensbjerg Petersen ville ikke holde sig tilbage og gjorde det til 3-0 efter godt 20 minutter, og så tegnede alt til den helt store massakre. Imidlertid fik Fix reduceret lige før pausen ved Sebastian Zester til halvlegsresultatet 3-1.

Efter pausen var det lidt mere behersket med målene. Dog øgede Mathias Frydensbjerg Petersen til 4-1 med sit andet mål, og dette skulle også vise sig at blive kampens resultat. Dermed fortsatte Husum forårets gode start på vejen mod Københavnsserien. Det er blevet til 11 sejre, 3 uafgjorte og et enkelt nederlag. Næste modstander er Rødovre på lørdag den 7. april kl. 13.00 på Rødovre Stadions kunstgræs.