Husum fik sit første point i Danmarksserien

Endelig kom Husum på tavlen – godt nok ikke med en sejr men med en uafgjort, og dermed har de blåhvide scoret det første point i Danmarksserien. Opgøret i Husumparken mod Tårnby FF sluttede uafgjort 1-1 efter at hjemmeholdet havde ført 1-0 ved pausen. Når man tænker på de øretæver Husum har fået i sine første fem kampe, så var det dejligt endelig at vise sig lidt frem fra den bedre side.

Yannick Winkel Rasmussen bragte Husum foran 32 minutter ind i første halvleg, men den føring blev desværre udlignet af Tårnby FF 13 minutter efter pausen, og det blev ikke til mere end det. Lad os håbe det har givet spillerne så meget blod på tanden, så de på næste lørdag kl. 14.00 i Emdrupparken kan sikre sig sæsonens første sejr mod hjemmeholdet KFUM.