Husum førte 2-0 i Dragør - så fløjtede dommeren kampen af ...

Champagnen må vente

Et lille tordenskrald fik dommeren til i første omgang at stoppe den vigtige kamp i 20 minutter lørdag i Dragør mellem hjemmeholdet og Husum. I den periode skete der ikke yderligere, men så begyndte det at dryppe lidt, og så valgte dommeren at fløjte kampen helt af ! På det tidspunkt førte Husum 2-0, og holdt denne føring kampen ud, så ville oprykningen til Københavnsserien have været en kendsgerning. Nu stod både hjemmeholdet og Husums spillere samt de fremmødte tilskuere og kiggede undrende på hinanden. Hvad pokker var nu det ? Men sådan er reglerne altså – og da dommeren er øverste myndighed på banen, så var afgørelsen helt op til ham. Kællinge hysterisk vil de fleste nok mene, når der i virkeligheden ikke skete mere.

Så nu må vi se, hvad der så skal ske. Skal kampen spilles helt om, hvad så med Husums to måls føring ?