Husum fortsat ubesejret efter 1-1 ude mod B.1903

En elendig bane giver ofte en elendig kamp – og det var netop tilfældet i Husums møde mod B. 1903 på Lyngbyvej søndag eftermiddag. At en klub i den størrelse vil være bekendt at stille en sådan bane til rådighed for en kamp i Københavnsserien er simpelthen ikke godt nok.

Og som om det ikke var nok, så var det i hvert fald ikke en “udebanedommer”, der dømte kampen. Dertil gik alt for mange kendelser Husum imod. På et tidspunkt i 2. halvleg havde Husum både en målmand og en markspiller ude med gult og en af hjemmeholdets spillere. Da de blåhvide så endelig blev fuldtallig, fik man endnu et gult, så det blev en lidt ejendommelig forestilling, der sluttede 1-1. 3’erne kom foran 1-0 efter bare 5 minutter, men Mikkel Bo bragte balance i regnskabet til 1-1 efter 21 minutter og flere mål blev det så ikke til. 1-1 var måske nok okay trods alt !

Allerede på torsdag den 6. september får Husum besøg af KFUM i Husumparken. Et opgør som starter kl. 19.00.