Husum gjorde det igen - slog FB og bevarer førstepladsen

Faktisk var det lidt af en prøve for Husum lørdag eftermiddag, om man havde styrke og moral nok til at vende sidste uges skuffende nederlag til bundholdet Kastrup – til en sejr i Husumparken mod bestemt ikke ufarlige FB. Men man havde begge dele og vandt en fortjent sejr på 1-0. Det betyder, at de blåhvide fortsat har førstepladsen helt alene i Københavnsserien, og intet tyder på, at man er villig til at afgive den. Det var igen bomberen Mikkel Bo Eriksen, der afgjorde tingene for Husum. Han scorede godt 20 minutter før tid kampens enlige mål til 1-0 ! Hvilken gevinst for hjemmeholdet, at man har en så farlig gut oppe foran !

Apropos fiaskoen mod Kastrup, så tabte selvsamme mandskab lørdag med hele 8-1 uge mod B.1903, som Husum har banket på samme bane. Det fortæller lidt om blackoutet på Amager.

Næste opgave er allerede torsdag aften kl. 20.00 mod FC Græsrødderne på Gentofte Sportspark. Det meget sammensatte hold af tidligere divisionsspillere er falmet lidt på det sidste. Således tabte rødderne med hele 5-0 ude til bundholdet Hvidovre i tirsdags og ligger lige under midten.