Husum kom ned på jorden igen - tabte med reservespækket hold 0-2

Hatten af for de fantastiske Husum Supportere, men mon ikke de lige trækker vejret en ekstra gang efter dagens (i følge tabellen) uventede nederlag til FC Udfordringen. Godt nok stillede de blåhvide op med hele seks reserver, men det vidste alle jo godt før start, og alligevel blev der skudt med skarpt i optakten. Så Vorherre var altså med gæsterne trods alt, og Husum tabte for første gang i 2018. Det blev 0-2 i Husumparken.

Allerede efter 7 minutter kom Udfordringen foran 1-0 og det holdt helt til pausen. I 2. halvlegs 66. minut øgede gæsterne til 2-0, og mere kom der ikke ud af den kamp. Trods et halvt 2. hold en stor skuffelse for de sejrsvante blåhvide, der dermed må se PI Fodbold hale hele 3 point ind i topstriden.

Næste opgave i Serie 1 bliver lørdag den 5. maj, hvor Husum spiller i Valby kl. 13.00 mod Vigerslev. En på papiret overkommelig opgave, som gerne skal bringe Husum op på hesten igen.