Husum smed 2-0 føring og måtte nøjes med 2-2 mod KFUM

Lad os indledningsvis slå fast – Husum er fortsat ubesejret efter comebacket i Københavnsserien. Det er en kendsgerning efter torsdagens opgør i Husumparken mod KFUM. Men når det så er sagt, så har de blåhvide virkelig grund til at ærgre sig. Husum førte nemlig 2-0 i 2. halvleg, inden det gik helt galt. På to mål af hyperfarlige Mikkel Bo Eriksen efter en times spil og bare seks minutter senere, så tegnede alt til en sejr til hjemmeholdet. Men så gik det helt galt. Husums Sebastian Peter Stage fik gult kort, og det blev dyrt. For indenfor bare to minutter fik KFUM udlignet til 2-2, hvilket blev kampens resultat.

Det betyder, at Husum efter al sandsynlighed mister sin førsteplads i weekenden, men holdet er fortsat det eneste ubesejrede i rækken. Næste kamp er først lørdag den 15. september i Valby mod “vennerne” fra PI Fodbold. Den kamp spilles kl. 15.00.