Husum vandt ude over FB og kan igen skimte redningen

Det ser ud til, at Husum endelig er kommet på rette spor i kampen for at redde livet i Københavnsserien. I sidste uge blev det til en fortjent sejr på 5-3 hjemme over Rønne, og mandag fulgte de blåhvide op med en flot 2-1 sejr på Frederiksberg over FB.

Husum spillerne har grund til at juble lige for øjeblikket, som på dette billede fra sidste år ..

Alle mand kæmpede igen en vis del ud af bukserne og førte tilmed 2-0, før hjemmeholdet endelig fik scoret et enkelt mål. Emil Ohmann bragte efter en lille halv time Husum foran 1-0 på et fremragende langskud og det forspring holdt halvlegen ud. Efter pausen bragte Mathias Frydensbjerg Husum yderligere foran 2-0 efter en lille time, og så regnede man med, at kampen var lukket. FB fik dog reduceret få minutter senere, men mere blev det ikke til, og dermed har Husum nu spillet tre kampe uden at tabe. Det ser ganske godt ud. Lige nu har Husum kun fire point op til redningen, og med den gejst spillerne lægger for dagen, er målet bestemt ikke urealistisk.

Næste opgave er på lørdag den 22. april kl. 13.00 ude mod Sundby BK, som netop er et af de hold, Husum er ved at hale ind på.