Husums professionelle boksehåb Pierre Madsen har stoppet karrieren

Flere har ind i mellem spurgt netavisen, om vi vidste, hvorfor man aldrig hørte mere til Husums professionelle boksehåb, sværvægteren Pierre Madsen. Det har faktisk også undret os lidt. Ikke mindst når vi gang på gang kunne se promoveringen af Mogens Palles Danish Fight Night stævner uden Pierres navn på programmet.

  Buuum !

Husums Pierre slog en proper næve, hvilket 10 af hans 11 modstandere fik at mærke

Men årsagen er faktisk ganske enkel. Pierre Madsen har stoppet karrieren. – Ja min krop ville simpelthen ikke mere, fortæller han til netavisen. – Efter hver kamp havde jeg stort set ondt alle steder, og da jeg efter en længere pause opdagede, at smerterne var helt forsvundet, så tog jeg den definitive beslutning – hvilket jeg er glad for. Den blev taget i tide – og ikke på et tidspunkt, hvor det måske havde gjort uoprettelig skade. Så jeg kontaktede Mogens Palle og forelagde ham min beslutning. Den havde han fuld respekt for, selvom han syntes det var ærgerligt, at jeg ikke gav karrieren lidt mere tid. Det skal lige tilføjes, at jeg var meget glad for samarbejdet med ham.

 – Jeg har selv sagt stop, siger Pierre

Det betyder dog ikke, at jeg helt har sagt farvel til boksningen. Mit mål er at blive boksetræner, og i øjeblikket hjælper jeg til i min gamle klub i Lyngby. Det er mit ønske at blive en del at trænerteamet der, slutter Pierre Madsen, som boksede sin sidste professionelle kamp 5. januar 2018. Han nåede ialt 11 kampe med 10 sejre på knockout. – Jeg nåede forresten også at bokse i USA, hvor jeg i en lille måned boede hos min boksetræner. Der blev trænet igennem, og det blev til en enkelt kamp, som jeg vandt på knockout i anden omgang.

  1. maj 19