Hvem skal have 2700-Sportsprisen 2018

Der er fundet tre kandidater til 2700-Sportsprisen 2018, og dem kan vi præsentere i slutningen af ugen. Som de fleste nok husker, blev der ikke uddelt priser sidste år, ganske enkelt fordi der ikke var nogle oplagte emner. Netavisen laver nemlig kun prisuddeling, når lokale sportsfolk har gjort sig fortjent til det. 

Sidste gang netavisen uddelte 2700-Sportsprisen var i 2016, og dengang var det Boldklubben Fix damesenior, der vandt afstemningen.

Og så har vi den helt klare regel, at kun sportsfolk i 2700 området kan komme i betragtning. Der af navnet 2700-Sportsprisen !

Tre kandidater er i spil, og de vil blive præsenteret hver for sig. Under artiklen er det så meningen, at man skal “like”, hvis man ønsker at give sin stemme til pågældende. Afstemningen starter lørdag den 15. december og kører helt til nytårsaften den 31. december kl. 23.59. De tre kandidater vil have hver sin boks på netavisens forside, og i sagens natur vil man også kunne stemme via vores hjemmeside på facebook.

Vinderen af prisen vil blive hyldet ved et arrangement på Pejsegaarden en af de første uger i januar.

Altså er der to måder at stemme på. Enten ved at sende en mail til fa@2700-netavisen.dk, hvor man skriver “2700-Sportsprisen 2018”  og navnet på den, man synes fortjener prisen – eller at “like” under præsentationen af kandidaten på netavisens facebookside.

De gange vi har uddelt sportsprisen, har omkring “15.000 likes” været fordelt mellem de tre kandidater, så vi håber naturligvis på, at alle sportsinteresserede læsere vil være med til at præge afstemningen.

Læs på lørdag hvilke tre kandidater det hele drejer sig om.