IF Stadion er i gang med den fysiske træning udendørs - og helt efter reglerne

Det er bestemt ikke kun fodbolden, der har svære vilkår i denne Coronatid. Håndbolden lider lige så meget, og her har man tilmed måtte acceptere, af Dansk Håndbold Forbund gik hen og frøs turneringen på et tidspunkt, hvor der fortsat manglede flere vigtige kampe. Det betød blandt andet, at vore egne håndboldspillere fra IF Stadion gik glip af betydningsfulde playoff kampe og i stedet bare måtte “nøjes” med en fastfrossen 2. plads, hvilket klubben ikke kan bruge til noget som helst.

Men på trods af alt det, så har Stadion påbegyndt den fysiske træning, og det foregår udendørs og efter alle de gældende regler og anvisninger, der er givet. Man håber inderligt, at der bliver åbnet for den indendørs idræt efter den 11. maj. Endnu er pokalturneringen ikke aflyst, så der arbejdes målbevidst hen i mod næste runde. I det hele taget forbereder man sig til den kommende sæson, hvor der blandt andet vil blive afholdt opstarts træningskampe mod Otterup fra 1. division, FIF, Næstved med flere i ECV-hallen. Det skal netavisen nok komme ind på, når tiden nærmer sig.

Vi kan ganske enkelt ikke klare os uden sponsorstøtte, siger formanden, som her ses sammen med en af dem Bettina Wuust Lohse, REMA 1000 i Brønshøj.

Men Stadion har ligesom mange andre klubber lidt økonomisk under Coronakrisen. Den har virkelig gjort ondt, da der ikke har været nogen indtægter siden den 11. marts. Til det siger klubbens formand Allan Juhl Jensen til netavisen – vi håber inderligt på massiv støtte fra sponsorer og nytegning, når klubben inden længe kontakter sponsorerne igen.