IF Stadion står godt rustet til den kommende sæson

Der er godt en uges tid til turneringsstarten, og vore lokale håndboldhelte fra IF Stadion står godt rustet til den nye sæson. Sidste år var det jo endnu engang lige ved – uden at det lykkedes. Men i år får den endnu en tand, og forberedelserne har været gode. Der har været mange til træning, der er blevet gået til den – og niveauet har ligget højt.

De nye spillere, Morten Skou, Sebastian Bruun, Mathias ”Magic” Christensen, Casper Bilton, Martin Crillesen, Magnus Djuurhus og Krystian Jensen har i den grad været med til at løfte det hele sammen med den tilbageværende trup. Så Stadions forhåbning om et løft i hverdag og kamp, er i den grad indfriet, på den kort bane.

IF Stadion har blandt andet spillet disse træningskampe:

– Ajax (1 div.) – IF Stadion 24 – 27

– IF Stadion – Næstved 28 – 20

– IF Stadion – Svendborg 24 – 24

– IF Stadion – FIF ( 1 div.) 19 – 17

– IF Stadion – Korsør 23 – 19 (2 x 25 min.)

– IF Stadion – Give 17 – 14 (2 x 25 min.)

Det har været en meget givtig og tilfredsstillende udvikling, som holdet har gennemgået fra uge til uge og fra kamp til kamp fortæller cheftræner Thomas Schou. Alle de nye spillere samt de gamle, har i den grad steppet op og har knoklet for det. En stærk defensiv, samt en til tider rigtig spændende offensiv, giver håb og forventning om, at dette hold kan lave et godt resultat.

Ny stærk profil til IF Stadion!

– Det var med stor glæde og en smule stolthed, at IF Stadion for kort tid siden kunne offentliggøre, at Magnus Andersen tidl. Ajax, Sønderjyske, TSØ og TMS har valgt at spille den kommende sæson for os, fortsætter Thomas Schou. –  Han tilfører en masse vilje, styrke, speed, erfaring og ikke mindst pondus, som i den grad vil løfte holdet i den kommende sæson. Magnus Andersen har deltaget de sidste uger, i både træning og kamp og har vist, at han vil det på alle parametre, hvilket er en fornøjelse.

Lørdag den 23. september går jagten på en plads i 1. division så ind, og det sker mod TIK-Tåstrup på hjemmebanen i EnergiCenter Voldparken hallen kl. 15.30. Gæsterne har også store ambitioner før sæsonstarten, så der skal nok blive knald på !

Se for øvrigt hele Stadions kampprogram for efteråret på Netavisens sportsside, hvor den vil blive stående året ud !