Interessant Brønshøj tilgang før sæsonstarten

På Brønshøjs hjemmeside kan man læse gode nyheder for tiden. Nye spændende spillere er kommet til. Lad os nævne de seneste:

Den 18-årige midtbanespiller Fredrik Nørrestrand, der kommer fra Brøndbys talentfabrik, er skiftet til Brønshøj Boldklub. Han spillede 9 år i Brøndby og er defensiv midt.

– Frederik er et kæmpetalent, som vi venter os meget af. Han er et produkt af Brøndbys talentfabrik og bliver en klar forstærkning af truppen. Han har ikke spillet de sidste 8 måneder efter et uheldigt ophold i Spanien, men nu er han ved at komme i omdrejninger igen og har trænet med de sidste 5-6 uger. Vi skal bygge ham op, så Frederik hos os vil få glæden ved fodbold tilbage igen. Det er noget, vi altid har været kendt for her i Brønshøj. Det bliver et godt match, siger sportschef Thomas Ibsen.

Frederik Nørrestrand har spillet landsholdsfodbold for U16, U17 og U18, hvor det i alt er blevet til 17 U-landskampe.

Nørrestrand får nummer 5 på trøjen.

Foruden Frederik Nørrestrand er den 19-årige angriber Victor Koch Hansen skiftet fra Slagelse til Brønshøj Boldklub. Victor får trøjenummer 14.

Den 29-årige midtbanespiller Dawda Ngum vender tilbage til Brønshøj Boldklub. Han skifter fra FC Roskilde, hvor han har været det sidste år. Dawda var hveps  i 2018-19, og han har indgået en ny aftale, som løber frem til sommer.

– Vi ved, hvad han står for. Dawda giver altid en 100 procent indsats i hver eneste kamp, og han bliver et stort aktiv for holdet. Vi venter os meget af ham. Han er en alsidig spiller, der dækker mange positioner på banen. Det gælder både som central midtbane og i forsvaret. Derfor er vi glade for, at han er vendt tilbage, og han bidrager også med et højt niveau til træningen, fortæller sportschef Thomas Ibsen.

Dawda fik sin debut for Brønshøj i 4-0 sejren ude mod B93 den 4. august 2018, hvor han blev skiftet ind. I alt har Dawda spiller 19 kampe for hvepsene.

Dawda har også international erfaring, da det indtil videre er blevet til 6 landskampe for Gambia efter sin debut i 2015.

Han får trøjenummer 6.

(foto: BB)