Kæmpe nedtur for Brønshøj i det fynske !

Forventningerne var høje efter sidste uges præstation mod Kolding, måske også for høje ! Det var nemlig ikke meget, der lykkedes for hvepsene lørdag eftermiddag, da holdet tabte med hele 1-4 ude mod Marienlyst. Især hjemmeholdets Esben Petersen gjorde ondt på Brønshøj med sine tre mål.

Tekst og foto: Christian Haslund

Brønshøj startede ellers kampen ganske fornuftigt, selvom det var Marienlyst, der kom frem til den første chance, men Simon Bloch fik placeret sin lange krop rigtigt og blokerede forsøget.

Efter ca. 16 minutter kunne Bloch dog intet stille op. Marienlyst angreb langs deres højre side, hvor de smed et indlæg ind i feltet. Her kom Esben Petersen løbende og kunne sikkert gøre det til 1-0.

Fynboerne fortsatte med at være farlige og skabte nogle gode muligheder, mens Brønshøjs bedste muligheder var Oskar Tranbergs skud ude fra.

Sådan var det i hvert fald indtil det 26. minut. Jamil Fearrington slog en lang bold op mod Patrick Naundrup, hvor en Marienlyst-spiller fik headet. Bolden røg dog lige ud til Boateng, der svingede venstrebenet og bankede den i mål. 1-1.

Så er der udlignet ved Boateng, som her modtager kammeraternes hyldest

Det var dog stadig fynboerne som var toneangivende i kampen, og det lykkedes for dem at få bolden i mål efter 37 minutter, men linjedommeren havde hurtigt flaget oppe, og målet blev annulleret for offside.

Med to minutter tilbage af 1. halvleg var Morten Levinsen tæt på at bringe Brønshøj foran 2-1, men bolden tog undersiden af overliggeren.

I stedet for kunne Marienlyst bringe sig foran, da de brød igennem i Brønshøjs højre side, et indlæg blev slået ind i straffesparksfeltet, hvor Esben Petersen kom springende og headede bolden over i det lange hjørne. 2-1 til hjemmeholdet.

Man stod dog stadig med fornemmelsen af, at Brønshøj kunne komme tilbage, men det hjalp bestemt ikke, at Nick Ragus kunne bringe Marienlyst foran 3-1 bare tre minutter inde i 2. halvleg.

Marienlysts målmand klarer et nærgående forsøg fra BB

Herefter trak Marienlyst sig tilbage på banen, hvilket gav mere plads til Brønshøj, men hvepsene vadede ikke ligefrem i chancer. Det blev til en mulighed til Oscar Buch og Boateng samt et annulleret mål.

I det 88. minut blev kampen endegyldigt lukket og slukket, da Marienlyst fik en omstilling efter en Brønshøj-dødbold. Esben Petersen så, at Simon Bloch stod langt ude af sit mål, og fra midten af banen kunne Marienlyst-spilleren så lave sit hattrick til slutstillingen 4-1 til fynboerne.

Næste kamp er på lørdag den 8. april kl. 15, hvor Brønshøj skal forsøge at komme tilbage på sporet, når Greve gæster Tingbjerg.

Til sidst må man rose alle supporterne, som havde taget turen til Fyn for at støtte op om holdet.

Marienlyst – Brønshøj 4-1 (2-1)