Klipper han snoren over nu ?

– spurgte den lille knægt sine kammerater, da Københavns kulturborgmester Niko Grünfeld var klar til at indvie det nye imponerende kunstgræsanlæg i Tingbjerg tirsdag eftermiddag.

Det blev endnu en stor dag i Brønshøj Boldklubs snart 100-årige historie, da det nye og fantastisk flotte kunstgræsanlæg  i Tingbjerg blev indviet tirsdag eftermiddag af Københavns kulturborgmester. Det skete efter alle kunstens regler med et fint arrangement i klubhuset, hvor der udover de obligatoriske taler også blev budt på en imponerende buffet. Men naturligvis var det vigtigste, at borgmesteren klippede snoren over til det indhegnede anlæg, så en masse dejlige fodbolddrenge kunne løbe ind og tage de lækre faciliteter i brug.

Det skal dog lige med, at kulturborgmesteren for første gang nogensinde fik lov at bære en Brønshøjtrøje, som han fik overrakt efter sin tale. Og på opfordring iførte han sig de smukke farver.

              

Læs for øvrigt mere om indvielsen på BB’s hjemmeside – http://www.bronshojboldklub.dk/Divisionshold/Nyheder/Den-ny-kunstgraesbane-indviet