Nu kan vi snart kalde Stadion for Tæskeholdet !

Der blev gået til stålet fra starten i ECV-hallen. Foto: Thomas Løser

Vi skriver hver uge, at Stadion bare kører afsted med den ene store sejr efter den anden, og i dag kan vi fortsætte ! Søndagens kamp mod Furesø Håndbold sluttede med en ny knusende sejr på 27-15 efter 12-7 ved pausen.

Niveauforskellen var igen udpræget, og det ser mere og mere ud til, at det bliver mod Roskilde, at slaget om andenpladsen skal stå. FIF synes urørlig som ettere. Og så er det, man godt kan ærgre sig lidt over de to eneste nederlag i efteråret, mod netop de to nævnte klubber. Især den flotte og meget jævnbyrdige kamp mod FIF, som lige så godt kunne have endt med et andet resultat.

Men vi skal se fremad, og med den selvtillid og tro på egen kunnen, som vore lokale håndbolddrenge udviser, så ser det hele ganske lovende ud. Kampen søndag var et rent placeringsopgør mod Furesø, som tilmed kom med en sejr i bagagen over et andet af de velplacerede mandskaber Dalby. Og med de store sejre, bliver Stadions målscore altså også bedre og bedre.

Næste opgave bliver på udebane i det sydsjællandske, hvor Stadion møder Næstved/Herlufsholm. Det sker søndag den 25. november kl. 16.30 i Herlufsholm Idrætscenter. Ikke nogen nem kamp selvom sjællænderne ligger på 7.pladsen. De kan godt slå fra sig – men spiller Stadion som i de seneste kampe, får hjemmeholdet det svært !