Nye store klø til Husum som tabte 2-5 i Frederikssund !

Skal vi se nøgternt på det, så er denne første sæson i Danmarksserien gode lærepenge for Husum. Derfor –  uanset hvor mange øretæver der eventuelt bliver delt ud til de blåhvide, så skal de suge det hele til sig. Modgang kan også give styrke – hvis ellers mandskabet er godt nok, og det mener vi bestemt at Husums er.

Dagens kamp på udebane i Frederikssund endte med en sikker sejr til hjemmeholdet på 5-2 efter 2-1 ved pausen. Cifrene lyver måske nok en smule, men sejren kan der ikke pilles ved. Frederikssund kom foran efter små 10 minutter, men Husum udlignede ved Mikkel Isgaard. Det lykkedes dog for hjemmeholdet at score til 2-1, hvilket var stillingen efter de første 45 minutter.

Efter pausen udbyggede Frederikssund føringen til 5-1, før Christoffer Sisbo fik reduceret til slutresultatet 5-2. Uden det skal være nogen undskyldning for Husum, så var dommertrioen ikke overbevisende. Blandt andet overså man et par vigtige offside situationer. Men igen – hjemmeholdet var bedst i den kamp og fortjente trods alt sejren.

Lørdag kl. 14.15 får Husum besøg af Avedøre i Husumparken. Også Avedøre fik en på tæven, da Ishøj vandt med hele 5-1 på udebane. De blåhvide er sidst med 0 point og en score på 5-12.