Stadion kæmpede sig til 2. pladsen i spændende topopgør

Der blev taget og givet i den spændende kamp, her får Stadion tilkæmpet sig et frikast i 2, halvleg

Fortet i ECV-hallen holder endnu – om end murene skælvede i perioder i topopgøret mod Hillerød onsdag aften. Godt et kvarter inde i 2. halvleg førte gæsterne 24-21, og ikke meget tydede på, at Stadion kunne komme tilbage og vende opgøret til sin fordel.

Men så kom Hillerød ind i en længere scoringspause, og den benyttede hjemmeholdet til at kæmpe sig til en føring på 25-24, og så virkede det hele, som Stadion spillerne havde tingene under kontrol. 27-26 blev kampens endelige resultat, og Hillerøds sidste mål blev scoret på sidste angreb.

Stadion haler ind på Hillerød og reducerer her endnu engang

Godt kommet igen af Stadion, som flere gange i kampen virkelig var i vanskeligheder, og her skal også lyde stor ros til Hillerød, som var en svær modstander. Et topopgør med dybe vejrtrækninger for hjemmeholdets tilskuere, som måtte hele registeret igennem, før de to utroligt vigtige point var sikret. Dermed ligger Stadion nummer 2 – men fortsat et pænt stykke efter Køge, som indtil nu har vundet alt på sin vej.

Så er den hjemme – Stadion sikrer sig et forspring på 27-25 med kun et minut tilbage

Næste opgave bliver endnu et topopgør. Lørdag den 9. december spiller Stadion i Køgehallerne mod rækkens tophold Køge Håndbold. Det er en meget, meget vigtig kamp, eftersom en sejr til hjemmeholdet vil hægte Stadion af. Der fløjtes op kl. 15.00 …