Stadion kom godt fra land i den nye sæson

Lørdag eftermiddag blev der taget hul på den nye sæson i håndboldens 2. division, hvor Stadion endnu engang skal forsøge at spille sig op i landets næstbedste række. Og starten tegner lovende. Premierekampen i EGV-hallen mod TIK Taastrup blev vundet af hjemmeholdet med 25-19 efter 11-8 ved pausen.

Før kampen var Stadion blevet advaret mod TIK, der ligesom vore lokale drenge har store ambitioner om en topplacering i årets turnering. Derfor var man ekstra koncentreret, hvilket var godt, for gæsterne spillede faktisk en god gang håndbold.

Vi har lært at være afslappede og helt nede på jorden, men med den tilgang Stadion har haft i sommerpausen, og den spændende og brede trup, man i dag råder over, så tør vi godt give et positivt bud på udfaldet af sæsonen. Denne gang lykkes det !

I første halvleg var der enkelte udsving med flere brændte chancer, men hjemmeholdet gik dog til pausen med en 11-8 føring.

Efter pausen kom alle mand i spil, og på et tidspunkt førte hjemmeholdet med otte mål. Slutresultatet blev 25-19, og det er alle helt tilfreds med. To som normalt ville være at finde i startopstillingen var lyskeskadet, og i alt har fire mand haft de problemer. Men der er altså også blevet trænet stenhårdt igennem. Spillerne har løbet adskillige kilometer omkring mosen, og bagefter har træner Thomas Schou herset med dem. Så den side af sagen er optimal.

De næste tre kampe for Stadion spilles alle på udebane. Man har igen proppet 13 hold i rækken, hvilket giver en ujævn turnering. De tre opgaver er først Dalby, så Hvidovre og slutteligt Team Sydhavsøerne. Først søndag den 29. oktober kan man igen opleve Stadion i EGV-hallen, når Næstved/Herlufsholm kommer på besøg.

Og så lige en sidste ting. Siden Stadion begyndte at spille sine kampe i EGV-hallen har man kun tabt en enkelt kamp. Det var til et af de stærke hold i den bedste liga, GOG, så den tæller ikke rigtigt med. Ellers er man ubesejret i de nye omgivelser, og vi kan da kun drømme om, at den nye smukke hal bliver en uindtagelig fæstning i fremtiden !